A RENAULT ÚJDONSÁGA - A KADJAR
A Renault crossover formája egyben robusztus és elegáns. A Kadjar bemutató színe a már jól ismert Lángvörös fényezés lesz, ami a szenvedélyt testesíti meg a csoport modelljein.
A Captur nagytestvére új, friss hangulatot hoz a crossoverek világába, kompakt méreteinél fogva (hossz. 4,45 méter, szélesség: 1,84 méter, magasság: 1,60 méter) dinamikus, hasmagassága 190 mm.
Az orr-rész barátságos erőt sugall, míg a lámpatestekben folytatódó króm betét még erőteljesebben mutatja az autó szélességét, és így húzva alá a Kadjar lendületes egyéniségét.
Harmonikus és atlétikus vonalvezetése az oldalakon is folytatódik, izmos váll-részt képezve.
Az összkerékhajtásnak köszönhetően nehéz útviszonyok között is jobban teljesít. Három állásban használható – Auto, LOCK és 2WD (kétkerék-hajtás), így mindig kiválasztható a szükséges üzemmód.
2 kerék-hajtásban az Extended Grip tapadássegítő rendszer nehezebb tapadási körülmények között dolgozik együtt a rendszerhez fejlesztett „Mud and Snow” abroncsokkal. Ezeknek az abroncsoknak a mintázata a hóban és sárban való közlekedésre optimalizált.
A 190 mm-re emelt hasmagasság valamint a 18°-os és 25°-os terepszögek minden terepen kiváló manőverezőképességet garantálnak.